UW KERK, UW GEBOUW,
ONZE INSPIRATIE!

Herindeling ruimte, historische kenmerken, uw kerk, duurzame materialen

 

Zomaar wat zaken waarover nagedacht moet worden bij een verbouwing, restauratie of nieuwbouw. Wie daarmee te maken krijgt, komt voor heel wat keuzes te staan. Met welke aannemer gaat u in zee, bijvoorbeeld? Welke deskundige weet nu echt wat recht doet aan uw gebouw? Hoe weet u of u de juiste beslissing neemt?

Ruime ervaring en deskundigheid

 

De bedrijven die vertegenwoordigd zijn in Kerkenplatform.nl hebben ruime ervaring en grote deskundigheid: van grote, monumentale kerkgebouwen tot kleine nieuwbouwzalen. Ze werken bovendien regelmatig samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Ze kennen de processen en hebben verstand van zaken. Dat bespaart u veel overleg en afstemming!

Waar treft u ons?

 

De bedrijven binnen Kerkenplatform werken veel met elkaar samen in en voor kerken. Dat zorgt ervoor dat hun individuele expertise extra wordt versterkt. Natuurlijk werken zij ook samen met andere leveranciers waar u als kerk al mee samenwerkt. Wat de bedrijven graag laten zien is dat zij beschikken over ruime ervaring en dat zij uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Met gepaste trots presenteren wij u diverse referenties in beeld.

Participanten Kerkenplatform.nl

 

Klik op het logo voor meer informatie omtrent het specialisme van de organisatie.

Van Hoogevest Architecten
Nieuwbouw & Restauratie
Schaapsound
Beeld & Geluid
Offex Kerkinrichting
Inrichting & Advies
Het GeluidBuro
Geluid & Akoestiek
DWA
Installatie- & Energieadvies
Hekkers & van 't Spijker
Antiek- en interieurrestauratie
Kaader Kerkadvies
Kerkadvies
Syndesie
Lichtadvies
Up-a-Tree
Coaching, training en advies
Meer weergeven
Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Is uw locatie onderwerp van verbouwing, restauratie of nieuwbouw? Graag komen wij vrijblijvend in contact met u om te ontdekken of onze specialisten op constructieve wijze kunnen helpen bij de realisatie. Indien u via onderstaand formulier uw gegevens achterlaat, neemt een van onze specialisten spoedig contact met u op.

Kerkenplatform

event online

Neem contact op voor Inspiratie op úw Locatie

Oók vertegenwoordigd op Kerkenbeurs 2021

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Volg ons!

© 2016 Kerkenplatform.nl