top of page

UW KERK, UW GEBOUW,
ONZE INSPIRATIE!

Bezoek ons op 17 en 18 mei op
de Kerkenbeurs in Expo Houten


 

Herindeling ruimte, historische kenmerken, uw kerk, duurzame materialen
 
Zomaar wat zaken waarover nagedacht moet worden bij een verbouwing, restauratie of nieuwbouw. Wie daarmee te maken krijgt, komt voor heel wat keuzes te staan. Met welke aannemer gaat u in zee, bijvoorbeeld? Welke deskundige weet nu echt wat recht doet aan uw gebouw? Hoe weet u of u de juiste beslissing neemt?


Ruime ervaring en deskundigheid
 
De bedrijven die vertegenwoordigd zijn in Kerkenplatform.nl hebben ruime ervaring en grote deskundigheid: van grote, monumentale kerkgebouwen tot kleine nieuwbouwzalen. Ze werken bovendien regelmatig samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Ze kennen de processen en hebben verstand van zaken. Dat bespaart u veel overleg en afstemming!

Waar treft u ons?

 

De bedrijven binnen Kerkenplatform werken veel met elkaar samen in en voor kerken. Dat zorgt ervoor dat hun individuele expertise extra wordt versterkt. Natuurlijk werken zij ook samen met andere leveranciers waar u als kerk al mee samenwerkt. Wat de bedrijven graag laten zien is dat zij beschikken over ruime ervaring en dat zij uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Met gepaste trots presenteren wij u diverse referenties in beeld.

Grote Kerk Zwolle
Grote Kerk Zwolle

press to zoom
Lebuinuskerk Deventer
Lebuinuskerk Deventer

press to zoom
Oude Kerk Maasland
Oude Kerk Maasland

press to zoom
Grote Kerk Zwolle
Grote Kerk Zwolle

press to zoom
1/10
Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Is uw locatie onderwerp van verbouwing, restauratie of nieuwbouw? Graag komen wij vrijblijvend in contact met u om te ontdekken of onze specialisten op constructieve wijze kunnen helpen bij de realisatie. Indien u via onderstaand formulier uw gegevens achterlaat, neemt een van onze specialisten spoedig contact met u op.

Bericht ontvangen!

Bezoek ons op 
Kerkenbeurs 2022 Bezoek ons paviljoen
direct aan het Horecaplein

of
neem deel aan
de gratis workshops

 

bottom of page